Loota

51733872_2063767253701649_6686190561386299392_n

Over mij

Loota is een vrolijke dame met pit. Het vraag even wat geduld om haar vertrouwen te winnen maar eens je het hebt, is deze meid een crème van een hond. Ze houdt van wandelen en knuffelen, al zullen haar wandelingen beperkt moeten worden tot 10 minuten per wandeling. Loota heeft heupdysplasie en moet supplementen nemen zodat ze minder pijn heeft. Op termijn zal ze misschien geopereerd moeten worden, afhankelijk van hoe de aandoening evolueert.

 Ras: Alaskan malamute  Geslacht: Teef Leeftijd: 6 jaar  Steriel: Ja

Woef! Om mij te steunen, kan je een steunpakket voor mij kopen. Omdat we alles in het werk zetten om onze dieren zo snel mogelijk een nieuwe en vooral geschikte thuis te geven, werkt Dierenopvangcentrum niet met een peter- of meterplan. Toch kan iedereen onze tijdelijke gasten steunen, door voedsel of. Klik op de groene knop voor meer informatie.

Steun pakket

Karakter en gedrag

Ik ben zindelijk: Ja
Ik kan met kinderen: Ja
Ik kan met andere honden: Ja
Ik word enkel bij iemand geplaatst met andere honden: Nee
Ik kan met katten overweg: Niet getest
De juiste persoon voor mij is: Iemand die graag wandelingen met mij maakt. Maar waar ik ook lekker mee op de bank mag liggen!
Ik heb veel beweging nodig: middelmatig
Ik ontsnap graag uit de tuin: Nee
Ik kan alleen thuis blijven: Ja

 Al onze honden worden getest door onze gedragstherapeut. Een volledig evaluatieverslag is verkrijgbaar op aanvraag.

Adopteer mij

7 replies added

 1. Raffaello ariu 26 januari 2019 Beantwoorden

  Goedemorgen,
  Wij zijn op zoek naar een malamute/husky ter adoptie, en we kwamen Loota tegen op facebook. Wij zijn zeer geinterreseert in haar! Wij hebben zelf op het moment een husky teefje van 1,5 jaar. Deze hebben wij vanaf pup af aan, en gaat super goed om met soortgenoten. Is Loota nog beschikbaar?

  Met vriendelijke groet,
  Raffaello Ariu

  • Ferry 6 februari 2019 Beantwoorden

   Dag Birgitt! Loota is afgestaan door haar vorige eigenaar.

 2. Birgitt 6 februari 2019 Beantwoorden

  Dank je voor de info Ferry! We hebben online een afspraak aangevraagd voor zaterdag en hopen dan meer over Loota te weten te komen. Groetjes .

 3. Marco 12 februari 2019 Beantwoorden

  Als ik jullie kan helpen door één van jullie gasten over te nemen ben ik altijd beschikbaar. De laatste hondenvriend was Anna, een Border Collie. Het was langs de gemeente van Begijnendijk dat ik bij een ouder koppel terecht kwam. Zij gingen verhuizen van een huis naar een appartement, honden niet toegelaten. Zo heb ik Anna opgevangen. Nu is Anna gestorven en heb plaats voor een andere vriend op te vangen.

Leave your comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.