Draai mee achter de schermen!

Ben je opzoek naar een origineel geschenk, voor welke gelegenheid dan ook? Met onze nieuwe cadeaucheques, kan je een halve dag meedraaien achter de schermen bij Dierenopvangcentrum Zemst. Zo krijg je een kijk achter de schermen van hoe een dierenasiel draait. Een goede verzorging kost veel geld. Daarom is jou steun altijd welkom! Maak met jou steun het verschil.

Ben je een bedrijf, en wens je jou medewerker(s) een cadeaucheque te schenken? Dit is mogelijk, meer informatie onderaan deze pagina. 

Nog
vragen?

Neem contact op

Wat ga je doen?

13:30 tot 14u30: Dierenliefde! Knuffel en speel met onze asielkatten.
14u30 tot 16u00: Kuisen van onze dierenverblijven, en medicatie voorzien.
16u00 tot 17u00: Wandeling met een hond door een prachtig natuurdomein.

Dit kan 7 dagen per week ook tijdens zon en feestdagen! De dag dat je wilt komen, mag je volledig zelf kiezen. 

We voorzien ook nog wat lekkers uiteraard als tussendoortje. 

Prijs en voorwaarden

Een cadeaucheque kost 50euro. Na betaling sturen we de cheque naar jou thuis op, of naar de persoon waarvoor je de cadeaucheque aankoopt. We zullen de persoon een geweldige namiddag bezorgen. De cadeaucheque is een jaar geldig na uitgifte.

Voorwaarden:
De persoon dient minimaal 16 jaar oud te zijn. Het is intensief werken, hiermee dient rekening gehouden te worden. Ons terrein is helaas nog niet geschikt voor mindervalide personen.

 

Cadeaucheque aanvragen

Stuur ons een email op info@dierenopvangcentrumzemst.be met daarin jou gegevens en naar welk adres de cheque verzonden mag worden. Vermeld hierin ook de gegevens van de persoon die een halve dag zal meedraaien in het opvangcentrum. Een speciale gelegenheid? Vermeld dit dan eventjes dan voorzien wij een aangepaste cadeaucheque. De instructies om een dag mee te draaien, staan vermeld op de cadeaucheque.

Cadeaucheque bedrijven

Je medewerkers belonen met een cadeaucheque? Dit kan bij ons tot maximaal drie medewerkers per bestelling. Je kiest voor de medewerkers een dag, wanneer ze mogen meedraaien in het opvangcentrum. Dit kan tijdens de werkdagen, maar ook in het weekend of feestdagen. We bezorgen jou een factuur (vrijgesteld van btw) voor de boekhouding. 

Stuur ons een email op info@dierenopvangcentrumzemst.be met daarin jouw bedrijfsgegevens en naar welk adres de cheque verzonden mag worden. Vermeld hierin ook de voor en achternaam van de medewerker(s) die een halve dag zullen meedraaien in het opvangcentrum. 

× Heb je een vraag?