Tarieven adoptie: 

Al onze dieren worden gecontroleerd door de dierenarts voordat ze de met de adoptant meegaan.

Onze katten zijn: ontwormd, ontvlooid, gechipt, geregistreerd, ingeënt, steriel (gesteriliseerd/gecastreerd) gemaakt en leucose/fiv getest.

Adoptieprijzen: 

Voor de dieren ter adoptie aangeboden worden, maken wij veel kosten. De adoptie prijs dekt slechts een klein deel van deze kosten, wij maken geen winst op onze adoptie prijzen.

  • Een kat/ Kitten: €140
  • Een senior kat + 10 jaar: €75

Bij elke adoptie aanvraag wordt er een voorschot gevraagd van €50, daarna zal een vrijwilliger uw thuis komen bezoeken. Bij niet afhalen van het dier, wordt het voorschot niet terugbetaald. Indien wij beslissen het dier niet bij u te plaatsen, wordt het voorschotbedrag terugbetaald. Bij terugbrengen van het dier, wordt de betaalde adoptie prijs niet terugbetaald. Uiteraard wordt er dan geen afstandsgeld meer in rekening gebracht.

Een dier adopteren voorwaarden: 

Stap 1: Je wilt een dier adopteren, dat je hebt gezien op onze website? Neem hiervoor eerst per email contact met ons op! Email ons op info@dierenopvangcentrumzemst.be. Of kom langs op onze openingsdagen. Bij het eerste contact ontvangt u van ons een vragenlijst, dit per email of ter plaatse in ons opvangcentrum. Dit geeft ons een beter beeld van uw huidige situatie, en de mogelijkheid tot adoptie. Na het invullen van deze vragenlijst wordt deze bekeken en vergeleken met andere mogelijke geïnteresseerden.
Stap 2: We komen de thuissituatie bekijken of de toekomstige leefomgeving aan alle eisen voldoet. Wij doen ook nacontrole, daarom vragen wij adreswijzigingen altijd aan ons door te geven.
Stap 3: Valt het huisbezoek goed uit, dan maken we een afspraak met jou. In het opvangcentrum bespreken wij het adoptiecontract met jou. De betaling kan u uitvoeren met bankcontact of contant. Vergeet zeker niet je identiteitskaart mee te nemen! Je bent nu de gelukkige adoptant.