Het opvangcentrum kan u vrij bezoeken op de volgende dagen: Woensdag , Vrijdag en Zondag. Dit steeds van 13u tot 16u30.

Let op: Tijdens onze openingsdagen voor publiek, kan men enkel de katten bezien. Dit vanachter glas, je kan niet tot de katten in hun verblijf. Wil je een kat adopteren, dan maak je steeds een afspraak. Onze honden kunnen niet bekeken worden tijdens onze openingsdagen voor publiek. Enkel als je een hond wilt adopteren, is dit toegelaten. Dit is ook steeds op afspraak.

We willen onze dieren zo min mogelijk stress bezorgen tijdens hun verblijf. Een continue in en uitloop is een erge grote stressfactor voor onze dieren.

Wilt u een dier adopteren, of een dier afstaan? Dan is een afspraak steeds verplicht! Volg hiervoor het onderstaande schema.

Adoptie Afstand Gevonden dieren Algemene afspraak / kennismaking adoptie
Dinsdag tot zondag van 13u tot 16u30 Afspraak verplicht.

Feestdagen gesloten

Dinsdag tot zondag van 13u tot 16u30. Afspraak verplicht.

Feestdagen gesloten

In 2018 kan je bij ons nog niet terecht voor gevonden dieren. meer informatie klik hier Dinsdag , donderdag en zaterdag. Afspraak verplicht.

Feestdagen gesloten

Bekijk onze adoptieprijzen Bekijk onze afstandprijzen Informatie vrijwilligers, sponsoring, algemene vragen. Kennismaking voor adoptie.

Vergeet niet om uw Identiteitskaart mee te brengen, bij een adoptie of afstand van een dier. Vergeet ook niet uw code van uw Identiteitskaart!

Maak een afspraak online: 

Let op: Op feestdagen zijn wij gesloten! Je krijg wel een zichtbaarheid van afspraken te zien. Gelieve deze niet te boeken. Elke afspraak moet door ons bevestigd worden.

Uw gegevens

Velden met * zijn verplicht


Reserveringsoverzicht


Geen bevestiging email ontvangen? Controleer je ongewenste email.