OPGELET: Door de stijgende cijfers betreffende corona, zijn wij genoodzaakt enkel nog afspraken voor adoptie en afstand toe te staan. Algemene afspraken, afzetten van voeding is tot nader bericht niet meer mogelijk. Ook voeren wij een opnamestop in voor nieuwe vrijwilligers.

Afspraak adoptie kat? Indien adoptie van een kat, kom je maximaal met twee personen! Dragen van mondmaster is verplicht. Het meenemen van je eigen pen ook, om onze vragenformulier in te vullen.

Afspraak adoptie hond? Hier dient het volledige gezin aanwezig te zijn. Er wordt maximaal met twee personen in ons kantoor gezeten voor het gesprek. De rest van het gezin wacht rustig in de inkom binnen. Dragen van mondmaster is verplicht. Het meenemen van je eigen pen ook, om onze vragenformulier in te vullen. Als het gesprek is gedaan, gaat iedereen naar buiten. Wij zullen daar het gezin laten kennismaken met de adoptie hond. In het belang van de hond, dragen we buiten geen mondmasker. Je houdt hier voldoende afstand van onze medewerker.

Je kat komt op vakantie bij ons? Je komt maximaal met twee personen. Dragen van mondmaster is verplicht. Het meenemen van je eigen pen ook, om het contract te ondertekenen.

Omdat het verzorgen van dieren veel tijd vraagt, is het werken in een geplande omgeving noodzakelijk voor ons. Wij werken daarom enkel op afspraak*, steeds van woensdag tot zondag. Afspraken zijn ook mogelijk op feestdagen, uitgezonderd 25 december en 1 januari.

*uitzondering voor gevonden dieren klik hier

Laden...