Het opvangcentrum kan u vrij bezoeken op de volgende dagen: Woensdag , Vrijdag en Zondag. Dit steeds van 13u tot 16u30. Je kan onze dieren bezien, maar niet tot in hun verblijf! Wij vinden rust belangrijk voor de dieren. Enkel als je een dier wilt adopteren, mag je het verblijf in.

Wilt u een dier adopteren, of een dier afstaan? Dan is een afspraak steeds verplicht! Volg hiervoor het onderstaande schema.

Adoptie Afstand Gevonden dieren Algemene afspraak
Dinsdag tot zondag van 13u tot 16u30 Afspraak verplicht.

Feestdagen gesloten

Dinsdag tot zondag van 13u tot 16u30. Afspraak verplicht.

Feestdagen gesloten

In 2018 kan je bij ons nog niet terecht voor gevonden dieren. meer informatie klik hier Dinsdag , donderdag en zaterdag. Afspraak verplicht.

Feestdagen gesloten

Bekijk onze adoptieprijzen Bekijk onze afstandprijzen In 2018 nemen wij geen kittens meer aan! Kitten gevonden in Zemst (en deelgemeentes) Kampenhout of Steenokkerzeel? Gelieve de gemeentedienst te contacteren. Informatie vrijwilligers, sponsoring, algemene vragen

Vergeet niet om uw Identiteitskaart mee te brengen, bij een adoptie of afstand van een dier. Vergeet ook niet uw code van uw Identiteitskaart!

Maak een afspraak online: 

Let op: Op feestdagen zijn wij gesloten! Je krijg wel een zichtbaarheid van afspraken te zien. Gelieve deze niet te boeken. Elke afspraak moet door ons bevestigd worden.

Uw gegevens

Velden met * zijn verplicht


Reserveringsoverzicht


Geen bevestiging email ontvangen? Controleer je ongewenste email.

Ben jij al steunend lid?

  • Je krijgt een tal van leuke voordelen van ons!
  • Je steunt onze asieldieren, wat hard nodig is.
  • Meer informatie op: www.dierenopvangcentrumzemst.be/lid

Ontvang onze nieuwsbrief