Draai mee achter de schermen

Ben je opzoek naar een origineel geschenk, voor welke gelegenheid dan ook? Met onze nieuwe cadeaucheques, kan je een halve dag meedraaien achter de schermen bij Dierenopvangcentrum Zemst. Zo krijg je een kijk achter de schermen hoe een dierenasiel draait. En je steunt ons er ook mee in deze moeilijke tijden! 

Schema:
13:30 tot 14u30: Dierenliefde met onze katten. Knuffel en speel met onze asielkatten.
14u30 tot 16u00: Kuisen van dierenverblijven, en onze dieren voorzien van medicatie of dierenartsbezoek.
16u00 tot 17u00: Wandeling met een hond door een prachtig natuurdomein.

Dit kan 7 dagen per week ook tijdens zon en feestdagen!

Prijs:
Een cadeaucheque kost 50euro na betaling sturen we de cheque naar jou thuis op, of naar de persoon waarvoor je de cadeaucheque aankoopt. We zullen de persoon een geweldige namiddag bezorgen. Eten en drank is inbegrepen en er zullen uiteraard leuke foto’s gemaakt worden!

Voorwaarden:
De persoon dient minimaal 16 jaar oud te zijn. Het is intensief werken hiermee dient rekening gehouden te worden. Ons terrein is helaas nog niet geschikt voor mindervaliden personen.

Aanvragen:
Stuur ons een email op info@dierenopvangcentrumzemst.be met daarin jouw gegevens en naar welk adres de cheque verzonden mag worden. Vermeld hierin ook de gegevens van de persoon die een halve dag zal meedraaien in het opvangcentrum. Een speciale gelegenheid? Vermeld dit dan eventjes dan voorzien wij een aangepaste cadeaucheque. De instructies om een dag mee te draaien, staan vermeld op de cadeaucheque.