Adoptie

Ben je op zoek naar een nieuwe soulmate? Maak dan kennis met onze dieren. Deze vindt je allemaal op onze website terug!  Wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereid en ingelicht bent voordat je een huisdier aanschaft. Onze dierverzorgers zijn je hierbij graag van dienst. Maar aan de rechterkant, vindt je al heel veel informatie terug.

Let op: wij werken voor adopties enkel op afspraak!

Onze dieren worden geplaatst onder een adoptiecontract. Deze wordt opgemaakt op het moment dat we overgaan tot adoptie. Voor adoptie werken wij enkel op afspraak. LEES MEER

Alle dieren beschikbaar voor adoptie, worden hieronder in een overzicht vermeld. Er zijn geen andere honden of katten beschikbaar ter adoptie als deze niet vermeld staan in het overzicht. Ons systeem wordt elke 5 minuten bijgewerkt. BEKIJK ONZE DIEREN.

Zorg dat je zeker bent dat je voor een kitten wilt kiezen! Het is gemiddeld meer en intensiever werk dan een volwassen kat. Indien je toch beslist om een kitten te nemen, is het beter (indien er nog geen andere katten zijn) om de kittens per 2 te adopteren. LEES MEER.

ONS ADRES

Erasmuslaan 31 
1804 Zemst (Cargovil)

BEL ONS

015 140 770

MAIL ONS

© 2015 – 2020 Dierenopvangcentrum Zemst vzw | Alle rechten voorbehouden | Privacy en Cookie verklaring | Rekeningnummer: BE39 7350 3775 5519