Adoptie

Ben je op zoek naar een nieuwe soulmate? Maak kennis met onze dieren. Deze vind je allemaal op onze website terug!  Wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereid en ingelicht bent voordat je een huisdier aanschaft. Onze dierverzorgers zijn je hierbij graag van dienst. Aan de rechterkant vind je al heel veel informatie terug.

Let op: wij werken voor adopties enkel op afspraak!

Onze dieren worden geplaatst onder een adoptiecontract. Deze wordt opgemaakt op het moment dat we overgaan tot adoptie. Voor adoptie werken wij enkel op afspraak. LEES MEER

Alle dieren beschikbaar voor adoptie, worden hieronder in een overzicht vermeld. Er zijn geen andere honden of katten beschikbaar voor adoptie als deze niet vermeld staan in het overzicht. Ons systeem wordt elke 5 minuten bijgewerkt. BEKIJK ONZE DIEREN.

Zorg dat je zeker bent dat je voor een kitten wilt kiezen! Het is gemiddeld meer en intensiever werk dan een volwassen kat. Indien je toch beslist om een kitten te nemen, is het beter (indien er nog geen andere katten zijn) om de kittens per 2 te adopteren. LEES MEER.