Adoptievoorwaarden

Ben je op zoek naar een nieuwe soulmate? Kom dan kennismaken met de dieren in onze opvang. Wij vinden het belangrijk dat je goed bent voorbereid en ingelicht voordat je een huisdier aanschaft. Onze dierverzorgers zijn je hierbij graag van dienst. Let op: wij werken voor adopties enkel op afspraak!

Lees meer

Dieren ter adoptie

Alle dieren beschikbaar voor adoptie, worden hieronder in een overzicht vermeld. Er zijn geen andere honden of katten beschikbaar ter adoptie, als deze niet vermeld staan in het overzicht. Ons systeem wordt elke 5 minuten bijgewerkt.

Adopteer nu

Je dier afstaan

Als dierenopvangcentrum gaan we ervan uit dat mensen goed nadenken over de aanschaf van een huisdier. We bedoelen dan uiteraard niet alleen het voer en een halsband, maar ook eventuele medische kosten.

Mijn dier afstaan

Gevonden dieren

Gevonden honden en katten worden vermeld bij te adopteren dieren. Gevonden honden en katten zijn te herkennen aan de code: GH (honden) of GK (katten)

Bekijk

Kittens

Zorg dat je zeker bent dat je voor een kitten wilt kiezen! Het is gemiddeld meer en intensiever werk dan een volwassen kat. Indien je toch beslist om een kitten te nemen, is het beter (indien er nog geen andere katten zijn) om de kittens per 2 te adopteren.

Lees meer