Afspraak

Voor adoptie werken bij enkel op afspraak! Boek deze gemakkelijk online.

Kennismaking

We overlopen met jou een vragenlijst. Je maakt ook kennis met het betreffende dier.

Adoptiecontract

Is er een match? Dan maken we het adoptiecontract op. Voor honden geldt er een 2e afspraak.

Geadopteerd!

Je bent nu trotse eigenaar van je geadopteerde dier. Het eerste jaar volgen we jullie nog op.

Dieren ter
adoptie!

Ben je op zoek naar een nieuwe soulmate? Kom dan kennismaken met de dieren in onze opvang. Wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereid en ingelicht bent voordat je een huisdier aanschaft. Onze dierverzorgers zijn je hierbij graag van dienst. 

Let op: wij werken voor adopties enkel op afspraak!

Onze dieren worden geplaatst onder een adoptiecontract. Deze wordt opgemaakt op het moment dat we overgaan tot adoptie. Voor adoptie werken wij enkel op afspraak. LEES MEER

Alle dieren beschikbaar voor adoptie, worden hieronder in een overzicht vermeld. Er zijn geen andere honden of katten beschikbaar ter adoptie als deze niet vermeld staan in het overzicht. Ons systeem wordt elke 5 minuten bijgewerkt. BEKIJK ONZE DIEREN.

Gevonden honden en katten worden vermeld bij te adopteren dieren. Gevonden honden en katten zijn te herkennen aan de code: GH (honden) of GK (katten). BEKIJK GEVONDEN DIEREN.

Zorg dat je zeker bent dat je voor een kitten wilt kiezen! Het is gemiddeld meer en intensiever werk dan een volwassen kat. Indien je toch beslist om een kitten te nemen, is het beter (indien er nog geen andere katten zijn) om de kittens per 2 te adopteren. LEES MEER.

ONS ADRES

Erasmuslaan 31 
1804 Zemst (Cargovil)

BEL ONS

015 140 770

MAIL ONS

info@dierenopvangcentrumzemst.be

© 2019 Dierenopvangcentrum Zemst vzw | Alle rechten voorbehouden | Privacy en Cookie verklaring | Rekeningnummer: BE39 7350 3775 5519