Dierenopvangcentrum Zemst wil uitblinken in service en zal daarom voortaan ook open zijn wanneer de meeste kandidaat-adoptanten kunnen langskomen: op zon- en feestdagen (*).
 
We helpen je graag op weg naar een succesvolle herplaatsing of adoptie en daarom vragen we begrip voor onze unieke werkwijze:
 
• We nemen graag alle tijd voor je, dus kan je enkel in het opvangcentrum terecht tijdens de openingsuren en na afspraak.
• Om de rust van de dieren maximaal te respecteren, beperken we de toegang tot de dierenverblijven. Voor mogelijke adoptanten haalt een medewerker van het opvangcentrum graag het dier uit zijn verblijf.
• We vinden het belangrijk dat er een goede match is tussen de nieuwe eigenaar en het dier. Een hond wordt nooit geadopteerd tijdens een eerste afspraak en nooit zonder dat het hele gezin het dier heeft ontmoet. Om hond en gezin in alle rust met elkaar kennis te laten maken, voorzien we steeds een wandeling in de buurt.
• Ook voor onze katten proberen we een goede match te vinden tussen het dier en het profiel en de samenstelling van het adoptiegezin. Aan kiezen op uiterlijk of kleur doen we niet mee. Al onze katten zijn getest op HIV (aids) en Leucose (leukemie).
 
We verwelkomen jullie binnenkort graag in ons dierenopvangcentrum!
 
(*) Uitgezonderd 25 december en 1 januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.