Nalatenschap

Een legaat is een schenking, opgenomen in een testament, en dit van roerende of onroerende goederen. Deze schenking kan enkel gedaan worden aan personen of instellingen (zoals Dierenopvangcentrum Zemst vzw) die gerechtigd zijn legaten te aanvaarden. Je kunt Dierenopvangcentrum Zemst vzw tot erfgenaam maken.

Lees meer

Donatie

Dierenopvangcentrum Zemst is volledig afhankelijk van donaties om onze werking te kunnen blijven garanderen. Jouw hulp is dus meer dan welkom. Wij voeren een open boekhouding, zodat je precies weet wat er met het gedoneerde geld gebeurt.

Doneer nu

Materiaal

Je kan ons helpen door nieuw of gebruikt materiaal te doneren. Maar ook voeding is uiteraard heel erg welkom! We hebben hiervoor een lijst opgemaakt, met materiaal die we kunnen gebruiken. Als ook de verschillende merken honden en kattenvoeding.

Bekijk lijst

Word lid

Door steunend lid te worden van Dierenopvangcentrum Zemst, steun je de dieren die we opvangen. Met jouw steun kunnen we eten aankopen, dieren steriel maken, dierenartsbezoeken betalen… Ons werk is volledig afhankelijk van onze leden en donaties. Iedereen kan steunend lid worden! Je ontvangt een lidkaart van ons, en een driemaandelijkse nieuwsbrief.

Ja ik word lid

Natuurvoeding

Onze katten in het dierenopvangcentrum, krijgen elke dag natvoer. We krijgen veel natvoer gedoneerd, maar vaak zijn dit merken die we niet elke dag kunnen geven. Katten zijn erg gevoelig, en krijgen gemakkelijk diarree als ze verkeerde voeding krijgen. Uiteraard is natuurvoeding ook niet goedkoop!

Ik help mee