Vanaf 1 september is het zover: dan zijn honden welkom in Dierenopvangcentrum Zemst. Aan het begin van dit jaar ging vzw Stop Dierenmishandeling van start met de opvang van katten. In de zomer kwam er een kattenpension bij en dit najaar kunnen dus ook blaffende viervoeters hun intrek nemen aan de Erasmuslaan 31 in Zemst.

Dierenopvangcentrum Zemst heeft haar erkenning als hondenopvang op zak. Vanaf 1 september start de vzw met de opvang van deze viervoeters. Het asiel biedt ruimte voor 12 tot 24 honden, afhankelijk van het ras en de grootte. Voor een hondenpension is het nog even wachten. Pas vanaf 2021 kan het opvangcentrum voldoende ruimte voorzien voor vakantiegangers.

Ondertussen loopt het kattenpension aardig vol. Tot en met het einde van de zomer zijn alle luxueuze stekjes met airco volgeboekt. Wie dit najaar of volgende zomer een kat wil laten logeren in het opvangcentrum is er dus best zo snel mogelijk bij. Sinds het begin van dit jaar vond Dierenopvangcentrum al voor meer dan 50 katten een gouden thuis. Ook deze zomer draaien de medewerkers overuren. Gezien niet alleen de kattenopvang vol is, maar ook onze gastgezinnen overladen worden met kittens.

De komende weken en maanden organiseert Dierenopvangcentrum Zemst ook nog tal van activiteiten om de kas te spijzen. Op 18 augustus is er een open bar, met lekkere hapjes, drankjes en tonnen gezelligheid. Op 14 september praat meter Martine Prenen de allereerste Beestige Quiz aan elkaar en op 13 oktober is er een vegan spaghetti-avond om duimen en vingers van af te likken. De opbrengsten van deze activiteiten gaan integraal naar de werking van Dierenopvangcentrum Zemst. Iedereen is dus meer dan welkom.

2 Comments

  1. Heb op Facebook gezien dat jullie een mopje hebben kunnen wij deze nog adopteren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Heb je een vraag?