Kattenpension

Als je voor korte of langere tijd opvang zoekt voor je kat, dan is deze van harte welkom! Wij doen ons uiterste best om het je kat aan niets te laten ontbreken. Je kat deelt zijn of haar kamer met maximaal acht soortgenoten. Je kant dient dus wel andere soortgenoten te verdragen. Wij zonderen geen katten af! Je hoeft niets te voorzien, want bij ons is alles inbegrepen. Wij geven kwaliteitsvoeding, en gebruiken enkel kwaliteit kattengrind. 

Informatie

Het is wettelijk verplicht dat alle katten die in pension verblijven geldig gevaccineerd zijn. Als bewijs dien je het originele vaccinatieboekje van de kat bij ons achter te laten tijdens de pensionperiode.

De vaccinaties (kattenziekte, niesziekte en leucose) dienen minimaal twee weken voor aanvang van de pensionperiode gegeven te zijn, en moeten minimaal tot het einde van de pensionperiode geldig zijn. 

Indien je het vaccinatieboekje niet kunt overhandigen bij het brengen van je kat, kunnen wij de kat helaas niet in ons pension opnemen. Wegens de vigerende wetgeving kunnen wij hierop geen uitzonderingen maken. Daarnaast dien je de dieren voor aanvang te ontvlooien en ontwormen. Je neemt de lege verpakking mee.

  • 1 kat          € 9,00 per dag
  • 2e kat        € 5,50 per dag

Het halen en brengen is mogelijk tussen 9u00 en 16u30. Van maandag tot zondag, ook op feestdagen.

Heeft je kat een bestaand medisch probleem dat behandeling vraagt tijdens de pensionperiode, bespreek dit dan bij reservering met onze medewerker. Vraagt de medische verzorging extra tijd? Hiervoor rekenen wij uiteraard geen extra kosten aan. 

Om voortplanting en ongewenst gedrag te voorkomen, dienen zowel poezen als katers die in pension komen gecastreerd of gesteriliseerd te zijn.