Kattenpension

Als je voor korte of langere tijd opvang zoekt voor jouw kat, dan is deze van harte welkom! Wij doen ons uiterste best om het jouw kat aan niets te laten ontbreken. Jouw kat deelt zijn of haar kamer met maximaal acht soortgenoten. Heeft jouw kat liever zijn eigen plekje? Dan krijgt hij of zij een afgesloten verblijf. Speeltjes en slaapplekken zijn volop beschikbaar. Neem liever geen eigen spullen mee, is dit uiteraard geen probleem.

Informatie

Het is wettelijk verplicht dat alle katten die in pension verblijven geldig gevaccineerd zijn. Als bewijs dien je het originele vaccinatieboekje van de kat achter te laten bij ons tijdens de pensionperiode. 

De vaccinaties (kattenziekte en niesziekte, en leucouse) dienen minimaal twee weken voor aanvang van de pensionperiode gegeven te zijn en minimaal tot het einde van de pensionperiode geldig te zijn. 

Indien je het vaccinatieboekje niet kunt overhandigen bij het brengen van je kat kunnen wij de kat helaas niet in ons pension opnemen. Wegens gezondheidsrisico’s en wetgeving kunnen wij hierop geen uitzonderingen maken. Daarnaast dien je de dieren voor aanvang te ontvlooien en ontwormen. Je neemt de lege verpakking mee.

  • 1 kat          € 9,00 per dag
  • 2e kat        € 4,50 per dag

Heb je jouw kat bij ons geadopteerd, en deze komt op pension bij ons? Dan krijg je een korting van 10%! Geef bij couponcode in: welkomterug

Het halen en brengen is mogelijk tussen 9u00 en 16u30. Van maandag tot zondag, ook tijdens feestdagen.

Heeft je kat een bestaand medisch probleem dat behandeling vraagt tijdens de pensionperiode, bespreek dit dan bij reservering met onze medewerker. Vraagt de medische verzorging extra tijd dan vragen wij hier niets extra voor.

Om voortplanting en ongewenst gedrag te voorkomen dienen zowel poezen als katers die in pension komen gecastreerd of gesteriliseerd te zijn.

ma
1
di
2
wo
3
do
4
vr
5
za
6
zo
7
ma
8
di
9
wo
10
do
11
vr
12
za
13
zo
14
ma
15
di
16
wo
17
do
18
vr
19
za
20
zo
21
ma
22
di
23
wo
24
do
25
vr
26
za
27
zo
28
ma
29
di
30
wo
31
Bombay                                                              
Chartreux                                                              
Exotic                                                              
Himalayan                                                              
Extra kat uit hetzelfde gezin? Deze kan je aanduiden in stap 2 van het reserveringsproces.

Je kat(en) genieten van een luxe verblijf. En dagelijkse knuffelmomenten.

ONS ADRES

Erasmuslaan31 
1804 Zemst (Cargovil)

BEL ONS

015 140 770

MAIL ONS

info@dierenopvangcentrumzemst.be

© 2019 Dierenopvangcentrum Zemst vzw | Alle rechten voorbehouden | Privacy en Cookie verklaring | Rekeningnummer: BE39 7350 3775 5519