Kattenpension

Als je voor korte of langere tijd opvang zoekt voor je kat, dan is deze van harte welkom! Wij doen ons uiterste best om het je kat aan niets te laten ontbreken. Je kat deelt zijn of haar kamer met maximaal acht soortgenoten. Heeft je kat liever zijn eigen plekje? Dan krijgt hij of zij een afgesloten verblijf. Speeltjes en slaapplekken zijn volop beschikbaar. Neem je liever je eigen spullen mee, is dit uiteraard geen probleem!

Informatie

Het is wettelijk verplicht dat alle katten die in pension verblijven geldig gevaccineerd zijn. Als bewijs dien je het originele vaccinatieboekje van de kat bij ons achter te laten tijdens de pensionperiode.

De vaccinaties (kattenziekte, niesziekte en leucose) dienen minimaal twee weken voor aanvang van de pensionperiode gegeven te zijn, en moeten minimaal tot het einde van de pensionperiode geldig zijn. 

Indien je het vaccinatieboekje niet kunt overhandigen bij het brengen van je kat, kunnen wij de kat helaas niet in ons pension opnemen. Wegens de vigerende wetgeving kunnen wij hierop geen uitzonderingen maken. Daarnaast dien je de dieren voor aanvang te ontvlooien en ontwormen. Je neemt de lege verpakking mee.

  • 1 kat          € 9,00 per dag
  • 2e kat        € 5,50 per dag

Het halen en brengen is mogelijk tussen 9u00 en 16u30. Van maandag tot zondag, ook op feestdagen.

Heeft je kat een bestaand medisch probleem dat behandeling vraagt tijdens de pensionperiode, bespreek dit dan bij reservering met onze medewerker. Vraagt de medische verzorging extra tijd? Hiervoor rekenen wij uiteraard geen extra kosten aan. 

Om voortplanting en ongewenst gedrag te voorkomen, dienen zowel poezen als katers die in pension komen gecastreerd of gesteriliseerd te zijn.

ONS ADRES

Erasmuslaan 31 
1804 Zemst (Cargovil)

BEL ONS

015 140 770

MAIL ONS

info@dierenopvangcentrumzemst.be

© 2019 Dierenopvangcentrum Zemst vzw | Alle rechten voorbehouden | Privacy en Cookie verklaring | Rekeningnummer: BE39 7350 3775 5519