Steunend lid

Door steunend lid te worden van Dierenopvangcentrum Zemst, steun je de dieren die we opvangen. Met jouw steun kunnen we eten aankopen, dieren steriel maken, dierenartsbezoeken betalen… Ons werk is volledig afhankelijk van onze leden en donaties. Iedereen kan steunend lid worden! Je ontvangt een lidkaart van ons, en een driemaandelijkse nieuwsbrief.

Word lid

Je voor en achternaam (verplicht)

Adres om lidkaartje te versturen (verplicht)

Je mailadres (verplicht)

Je iban nummer (verplicht)

Ik wenst steunend lid te worden Maandelijks, jaarlijks , éénmalig

Ik steun voor het bedrag van (verplicht)
Met jouw steunend lidmaatschap, kunnen wij de dieren in het opvangcentrum dagelijks verzorgen. Zo willen we dieren voorzien van kwaliteitsvolle voeding. Ook de dierenarts komt regelmatig op bezoek, om de gezondheid van onze dieren te garanderen. Indien nodig kunnen we zelfs een gedragstherapeut laten komen, die ervoor zal zorgen dat alle dieren zich optimaal voelen.

Een goede verzorging kost veel geld. Daarom is jouw steun altijd welkom. Maak met jouw steunend lidmaatschap het verschil.

Je kiest zelf het bedrag dat je wilt doneren. Je kan kiezen voor een maandelijkse , jaarlijkse of éénmalige opdracht. Het gedoneerde bedrag gaat telkens automatisch van je rekening. Je kunt je lidmaatschap op elk moment wijzigen of  opzeggen.

Wil je steunend lid worden? Vul dan onderaan deze pagina je gegevens in. Onze site is beveiligd, net als jouw gegevens.

Wil je liever zelf een bestendige opdracht ingeven? Klik hier

Je steunend lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch vernieuwd, behalve bij een éénmalige donatie.

Je ontvangt van ons een lidkaart, en een driemaandelijkse nieuwsbrief.

Doen we niet moeilijk over! Stuur ons een email op info@dierenopvangcentrumzemst.be

Hoe het begon

Stop Dierenmishandeling vzw werd opgericht op 1 maart 2015. Op 1 januari 2017 kreeg Stop Dierenmishandeling vzw, de mogelijkheid om een eigen dierenasiel uit te baten. Stop Dierenmishandeling vzw was actief als Dierenrechtenorganisatie.

De Gemeente Zemst stelt haar gebouw en grond ter beschikking aan ons. Het asiel doopte we om tot Dierenopvangcentrum Zemst. Op 18 november 2018 werd besloten de activiteiten van Stop Dierenmishandeling vzw stop te zetten. En alles op te laten gaan in Dierenopvangcentrum Zemst vzw. Zo kunnen wij ons volledig focussen op onze activiteiten als dierenasiel.