Dat hebben wij weeral gedaan sieh, na de 2 poezen, de hond uit Spanje en de sielige whippet hebben we nu ons reutelend Kareltje.
Reutelend want de sukkelaar probeert nog steeds af te rekenen met een nare kennelhoest, lang leve de antibiotica in dit geval.
Ga m er wel probiotica bij geven, anders raken z’n darmpjes helemaal overstuur.

Hoe die kleine bij ons kwam is een lang verhaal, ik volgde Casa lui patrocle al een tijdje op Facebook , toen ik via via hoorde van een Vlaamse die probeerde om hen te ondersteunen.
Want dit asiel vangt letterlijk honderden hondjes (en poezen) op met weinig middelen. Ze doen er alles aan om sommige dieren een betere plek te geven.

Zo kwam ik bij Kareltje , een kereltje van amper 12 weken oud, die een vogel voor de kat leek, met een zware kennelhoest. Onze adoptie bracht daar verandering in, want na adoptie maar na verhuizen die sukkeltjes naar een aparte pleegouder, Karel verbleef bij een lieve dame waar hij langzaamaan herstelde, tot hij ein-de-lijk sterk en oud genoeg was om gevaccineert en gechipt te worden.

Die dame ging regelmatig met Karel naar de dierenarts totdat ie sterk genoeg was om toch gevaccineerd te worden ennaar Belgie te reizen.Ons hummel was zo blij en vrolijk vanaf dat ie om1 uur s’nachts , na bijna 3 dagen rijden arriveerde.Dat ging wel per gespecialiseerde kleine truck, met airco, verse voeding, water en regelmatige plasstops.

Toch leek Karel wel uitgedroogd en helemaal zooo blij waardoor slapen niet lukte, blij blij blij met zn nieuwe nestje, bij zoonlief op de kamer, blijblijblij met zn kersverse bot en blijblijblij met ons.Het werd voor ons allemaal een korte nacht, behalve voor Sokki en de poezen die hem nog niet hadden gezien en niet wisten dat er een stiefbroertje was gearriveerd. ‘s Ochtends bleek, met opgetrokken lippen en ruggen , dat ze ‘not amused’ waren met de uitbreiding van hun roedel. Ze moeten nog heeeeel erg wennen, maar dat komt goed met deze kleine ‘prince charming’..poes Noor kwam net nog even nieuwsgierig naar hem kijken en sokki ligt al rustig te snurken op de bank terwijl Karel wat verder op z’n matje ligt.

Ik heb er tussen t schrijven door m’n handen aan vol, maar niks zo leuk als een puppy die vreselijk verbaasd is over de piep in een speeltje, stomverbaasd een koe aanstaard en helemaal koddig de trappen afloopt…. Hij brengt lichtheid en vrolijkheid in huis, nu nog die reutel wegkrijgen …

O ja ook Karels twee broertjes ( zie de onderste twee fotootjes) zoeken nog een warm nestje, sowieso slimmerikjes en mega lieeefff , want dont shop adopt , check hun website of die van een asiel uit je buurt.
Ze zitten tjokvol lieve sloebers die op zoek zijn naar een warm en liefdevol nest en ze geven onvoorwaardelijk zooooveeel terug.

XXX

Bron: Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by Wpopal.com