Martine

MARTINE
PRENEN

METER VAN STOP DIERENMISHANDELING VZW

Toen we hoorden dat grote dierenvriend Martine Prenen na vlees en vis ook zuivel en eieren van het menu schrapte, wisten we het meteen: zij is de ideale ambassadrice voor Stop Dierenmishandeling en Word Plantaardig!

We vroegen het haar, en… Ze zei ja! Super, toch? We zijn vereerd om deze knappe, intelligente, empatische dame in het team te mogen verwelkomen. Zoals de meesten onder jullie wel zullen weten, is Martine een bezige bij: zij is niet alleen presentatrice, maar ook schrijfster, en… Deze is haar op het lijf geschreven: happiness coach!

Een positieve kijk op de wereld en een recht-voor-de-raap attitude, daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Een workshop door Martine? Kan ook perfect, en haar enthousiasme werkt aanstekelijk!

Meer weten? Neem snel een kijkje op Martine’s website voor info en leuke foto’s… Martine zal ons regelmatig een blik op haar drukke leventje met haar gezin en haar dieren gunnen, en ons laten zien wat voor lekkers ze zoal op haar bord heeft. Op haar blog kan je lezen hoe blij ze is met haar beslissing naar veganisme toe, en ongetwijfeld ook overtuigd raken van een plantaardige levensstijl.

VEGANS DO IT BETTER….

Sinds zo’n dikke drie weken ben ik een veganistisch dieet begonnen, niet om af te vallen wat je meteen denkt bij ‘t woord dieet. Neejeu , omdat ik van dieren hou en tot voor kort (en nog steeds eigenlijk) heel erg van kaas.


IMG_4444

NEE TEGEN ZUIVEL

Wat schetste mn verbazing dat het pasgeboren kalfje bruusk in een kruiwagen werd gesmeten, t was een stiertje en de moeder met al haar geloei totaal werd genegeerd, ook toen ze de kruiwagen achterna holde.


Schermafbeelding 2016-05-14 om 15.26.32

ME TIME

Ofwel hoe moet een mens overleven in deze hectische tijden, mét vette knipoog.

MAR10 MIN

De opnames zijn vaak hilarisch omdat we als we enthousiast zijn alles tegelijk aan elkaar willen vertellen en omzetten in actie, slappe lach tot gevolg en veel bloopers.BEKIJK MEER

VOLG MAR10

Volg de updates van Martine op:

facebook twitter-widget-icon instagram pinterest

Website:

www.martineprenen.be