Martine Prenen

Toen we hoorden dat grote dierenvriend Martine Prenen na vlees en vis ook zuivel en eieren van het menu schrapte, wisten we het meteen: zij is de ideale ambassadrice voor Dierenopvangcentrum Zemst.

Meter

We vroegen het haar, en… Ze zei ja! Super, toch? We zijn vereerd om deze knappe, intelligente, empatische dame in het team te mogen verwelkomen. Zoals de meesten onder jullie wel zullen weten, is Martine een bezige bij: zij is niet alleen presentatrice, maar ook schrijfster, en… Deze is haar op het lijf geschreven: happiness coach!

Een positieve kijk op de wereld en een recht-voor-de-raap attitude, daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Een workshop door Martine? Kan ook perfect, en haar enthousiasme werkt aanstekelijk!

Meer weten? Neem snel een kijkje op Martine’s website voor info en leuke foto’s… Martine zal ons regelmatig een blik op haar drukke leventje met haar gezin en haar dieren gunnen, en ons laten zien wat voor lekkers ze zoal op haar bord heeft. Op haar blog kan je lezen hoe blij ze is met haar beslissing naar veganisme toe, en ongetwijfeld ook overtuigd raken van een plantaardige levensstijl.

Volg alle verhalen, tips en tricks hier

‘Mar10 minuutjes’ is het nieuwe kanaal waarop happiness coach Martine Prenen wekelijks je in 1O minuutjes een paar makkelijke, gezonde lifestyle tips & truukjes doorgeeft. Klik hier