Word jij peter of meter?

Sommige honden zitten langer in het opvangcentrum dan gebruikelijk. Vaak komt dit omdat ze een handleiding hebben of omdat ze niet overweg kunnen met andere dieren. Voor deze honden hebben we een peter en meterplan uitgewerkt. Met jouw peter of meterschap steun je een hondenhok voor onze langblijvers. Deze worden hieronder weergegeven. Deze langblijvers verblijven momenteel in het centrum. Je steunt mee voor elke langblijver die in het centrum aanwezig is. 

Laika

Wat jij steunt als peter of meter

Onze honden verblijven eigenlijk op hotel, een asiel kan je het bij ons niet echt noemen. Onze honden genieten van zeer ruime hondenverblijven: 2 meter breed op 3 meter lengte, met daarin een ligbed en speeltjes. Elke dag krijgen ze leuke uitdagingen zoals een kong gevuld met natvoer, denkspelletjes, of soms gewoon een lekkere kluif. 

Elke hond gaat bij ons tweemaal daags wandelen. De eerste wandeling is van 8 tot 9u30, de tweede wandeling is van 16u00 tot 17u00. Tijdens hun wandeling wordt hun verblijf volledig gekuist, het water ververst en krijgen ze voeding en eventuele medicatie. Zo komen ze dus terug in een schoon hok na hun wandeling. In de middag gaan ze, als dit het toelaat, op de speelweide of mee op kantoor. Wij zijn hierin erg uniek, we doen dit namelijk 365 dagen per jaar, ook tijdens weekends en feestdagen! Er is altijd iemand aanwezig in het centrum van 8u00 tot 17u30. 

Elke week komt onze gedragstherapeut langs om onze honden te evalueren en te bekijken hoe wij hun verblijf nog aangenamer kunnen maken. Maar ook om een goed profiel van onze honden op te stellen voor onze adoptanten. 

Elk kwartaal worden de verblijven grondig gekuist op rustige momenten. Op die momenten worden er ook herstel en schilderwerken uitgevoerd en zaken vervangen. Dit kost allemaal geld uiteraard, waarin jij als peter of meter mee steunt! 

Je kan kiezen uit

Peter / meter 1 maand: 35 € – éénmalige update
Peter / meter 3 maanden: 105 € – éénmalige update
Peter / meter 6 maanden: 210 € – Twee update’s
Peter / meter 12 maanden: 420 € – Vier update’s

Je peter of meter lidmaatschap is éénmalig die je hieronder kan veilig kan aankopen. Wanneer je terug peter of meter wilt worden, dien je opnieuw het formulier in te vullen.  Er zitten dus geen verplichtingen verbonden aan jouw peter of meterschap, behalve het bovenstaande éénmalige bedrag. 

Ook als bedrijf kan je mee peter of meter worden, we bezorgen je een factuur.

Jouw voordelen

Je ontvangt elk kwartaal van ons een digitale update met daarin onze langblijvers en hoe het met hun is verlopen, ook na adoptie van onze langblijvers. 

Extra voordeel:
Kies je voor de 6 maand of 12 maanden peter / meterschap, dan mag je een halve dag meedraaien achter de schermen van het Dierenopvangcentrum. Je ontvangt hiervoor een gratis cadeaucheque van ons. 

Die geldig is voor 1 persoon bij 6 maanden, en voor twee personen bij 12 maanden peter / meterschap. Deze wordt na betaling binnen de twee weken aan je bezorgd. 
× Heb je een vraag?