Kattenpension

 

Als je voor korte of langere tijd opvang zoekt voor jouw kat, dan is deze van harte welkom! Wij doen ons uiterste best om het jouw kat aan niets te laten ontbreken.

Jouw kat deelt zijn of haar kamer met maximaal acht soortgenoten. Heeft jouw kat liever zijn eigen plekje? Dan krijgt hij of zij een afgesloten verblijf. Speeltjes en slaapplekken zijn volop beschikbaar. Neem liever geen eigen spullen mee, is dit uiteraard geen probleem.

 

 

Iedere kat krijgt twee keer per dag vers eten en water en gedurende de dag op meerdere momenten aandacht. Je kat kan zonder bijkomende kosten mee-eten. Wil je dat je kat eigen voer krijgt of krijgt je kat speciaal dieetvoer? Ook dit is uiteraard geen probleem. Neem het voer wel zelf mee. Eigen voeding wordt zonder meerkosten gegeven, er geldt echter wel geen korting op de pensionprijs.

Speciale verzorging
Heeft je kat een bestaand medisch probleem dat behandeling vraagt tijdens de pensionperiode, bespreek dit dan bij reservering met onze medewerker. Vraagt de medische verzorging extra tijd dan vragen wij hier niets extra voor.

Steriel
Om voortplanting en ongewenst gedrag te voorkomen dienen zowel poezen als katers die in pension komen gecastreerd of gesteriliseerd te zijn.

Vaccinaties
Het is wettelijk verplicht dat alle katten die in pension verblijven geldig gevaccineerd zijn. Als bewijs dien je het originele vaccinatieboekje van de kat achter te laten bij ons tijdens de pensionperiode. De vaccinaties (kattenziekte en niesziekte, en leucouse) dienen minimaal twee weken voor aanvang van de pensionperiode gegeven te zijn en minimaal tot het einde van de pensionperiode geldig te zijn. Indien je het vaccinatieboekje niet kunt overhandigen bij het brengen van je kat kunnen wij de kat helaas niet in ons pension opnemen. Wegens gezondheidsrisico’s en wetgeving kunnen wij hierop geen uitzonderingen maken. Daarnaast dien je de dieren voor aanvang te ontvlooien en ontwormen. Je neemt de lege verpakking mee.

Tarieven

  • 1 kat          € 9,00 per dag
  • 2e kat        € 4,50 per dag

Heb je jouw kat bij ons geadopteerd, en deze komt op pension bij ons? Dan krijg je een korting van 10%! Geef bij couponcode in: welkomterug

Boek nu, klik hier

Troeven

  • Tweemaal per dag knuffelmomenten
  • Gemeenschappelijke ruimte
  • Voer is inbegrepen
  • Geen extra kosten voor medische handelingen