Vrijwilliger

Dierenopvangcentrum Zemst is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Zonder hen zouden we niet bestaan, zo simpel is het. Werken als vrijwilliger bij Dierenopvangcentrum is leuk, leerzaam en vooral zinvol!

Voor elke vrijwilliger voorzien we een verzekeringscontract, zodat iedereen zeker is van zijn stuk. We hebben ook een erkenning van de RVA, wat betekent dat je bij ons aan de slag met het behoud van je stempelgeld.

We zoeken dringend: 
Hondenwandelaars van 8 tot 9u en van 16u tot 17u
Homework (GSM drager) 13 tot 17uur
Dierenverzorgers van 8 tot 9u of van 9 tot 10u

Ik meld me aan voor (verplicht) meer opties mogelijk

HomeworkKatten knuffelaarsDierenverzorgersHondenwandelaars

Ik kan in de (verplicht) meer opties mogelijk

OchtendMiddagZowel ochtend als middag

Ik kan op (verplicht) meer opties mogelijk

WeekdagenEnkel weekendsZowel week als weekendsJe kan bij ons vrijwilliger worden vanaf de leeftijd van 16 jaar. Je mag dan helpen met de dierenverblijven schoon te maken, of met onze katten te knuffelen. Wandelen met bepaalde honden mag ook vanaf 16 jaar, de moeilijkere honden is enkel vanaf 18 jaar.

Dierenopvangcentrum Zemst sluit voor al haar vrijwilligers een verzekering af. Zo ben je steeds verzekerd tijdens je vrijwillige werkzaamheden!

We verwachten dat je jouw minimaal één keer om de twee weken een uur kan vrijmaken. Uiteraard moet je ook affectie hebben met dieren.