Word
vrijwilliger!

Dierenopvangcentrum Zemst is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Zonder hen zouden we niet bestaan, zo simpel is het. Werken als vrijwilliger bij Dierenopvangcentrum Zemst vzw is leuk, leerzaam en vooral zinvol!

Voor elke vrijwilliger voorzien we een verzekeringscontract, zodat iedereen zeker is van zijn stuk. We hebben ook een erkenning van de RVA, wat betekent dat je bij ons aan de slag kan met het behoud van je stempelgeld.

Je kan bij ons vrijwilliger worden vanaf de leeftijd van 16 jaar. Je mag dan helpen met de dierenverblijven schoon te maken, of met onze katten te knuffelen. Wandelen met onze honden is enkel toegelaten vanaf 18 jaar.

Dierenopvangcentrum Zemst sluit voor al haar vrijwilligers een verzekering af. Zo ben je steeds verzekerd tijdens je vrijwillige werkzaamheden!

We verwachten dat je je minimaal één keer om de twee weken een uur kan vrijmaken. Uiteraard moet je ook affiniteit hebben met dieren.

Inschrijven als vrijwilliger

Elke nieuwe vrijwilliger begint altijd met Dierenverzorging, alvorens je kan starten met hondenwandelingen. Nadat je een maand bent ingeschreven kan je starten met hondenwandelingen. We verwachten van elke vrijwilliger dat je minimaal één uur per twee weken kan komen. Wat neerkomt op twee uur per maand. Uiteraard zijn er uitzonderingen zoals vakantie en ziekte. Heb je interesse stuur ons een email, klik hier.

Gelieve NIET te bellen!