Word
vrijwilliger!

Dierenopvangcentrum Zemst is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Zonder hen zouden we niet bestaan, zo simpel is het. Werken als vrijwilliger bij Dierenopvangcentrum Zemst vzw is leuk, leerzaam en vooral zinvol!

Voor elke vrijwilliger voorzien we een verzekeringscontract, zodat iedereen zeker is van zijn stuk. We hebben ook een erkenning van de RVA, wat betekent dat je bij ons aan de slag kan met het behoud van je stempelgeld.

Je kan bij ons vrijwilliger worden vanaf de leeftijd van 16 jaar. Je mag dan helpen met de dierenverblijven schoon te maken, of met onze katten te knuffelen. Wandelen met onze honden is enkel toegelaten vanaf 18 jaar.

Dierenopvangcentrum Zemst sluit voor al haar vrijwilligers een verzekering af. Zo ben je steeds verzekerd tijdens je vrijwillige werkzaamheden!

We verwachten dat je je minimaal één keer om de twee weken een uur kan vrijmaken. Uiteraard moet je ook affiniteit hebben met dieren.

Instapmomenten

Om de twee maanden voorzien wij een instapmoment. Op de instapmoment stellen wij ons voor, wat we van je verwachten, en wat je bij ons kan doen. Een instap moment is verplicht, voor je vrijwilliger kan worden bij ons.

Datums instapmomenten: 

Door corona kunnen we helaas niet in groep mensen uitnodigen. Maar we maken tijd om mensen 1 op 1 uit te nodigen! Stuur jouw motivatie waarom je vrijwilliger wilt worden bij ons. En wie weet nodigen we jou op afspraak uit.

ONS ADRES

Erasmuslaan 31 
1804 Zemst (Cargovil)
Enkel op afspraak

BEL ONS

015 140 770
Elke dag bereikbaar 

MAIL ONS

© 2015 – 2021 Dierenopvangcentrum Zemst vzw | Alle rechten voorbehouden | Privacy en Cookie verklaring | Rekeningnummer: BE39 7350 3775 5519