Word
vrijwilliger!

Dierenopvangcentrum Zemst is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Zonder hen zouden we niet bestaan, zo simpel is het. Werken als vrijwilliger bij Dierenopvangcentrum is leuk, leerzaam en vooral zinvol!

Voor elke vrijwilliger voorzien we een verzekeringscontract, zodat iedereen zeker is van zijn stuk. We hebben ook een erkenning van de RVA, wat betekent dat je bij ons aan de slag met het behoud van je stempelgeld.

Je kan bij ons vrijwilliger worden vanaf de leeftijd van 16 jaar. Je mag dan helpen met de dierenverblijven schoon te maken, of met onze katten te knuffelen. Wandelen met onze honden is enkel vanaf 18 jaar.

Dierenopvangcentrum Zemst sluit voor al haar vrijwilligers een verzekering af. Zo ben je steeds verzekerd tijdens je vrijwillige werkzaamheden!

We verwachten dat je jouw minimaal één keer om de twee weken een uur kan vrijmaken. Uiteraard moet je ook affectie hebben met dieren.

Schrijf je in!

Na het inschrijven ontvang je automatisch een presentatie van ons. Waar alle informatie in staat, lees deze goed door! 

Ik meld me aan voor (verplicht) meer opties mogelijk

HomeworkKatten knuffelaarsDierenverzorgersHondenwandelaarsAmbulance vrijwilliger

Ik kan in de (verplicht) meer opties mogelijk

OchtendMiddagZowel ochtend als middag

Ik kan op (verplicht) meer opties mogelijk

WeekdagenEnkel weekendsZowel week als weekendsONS ADRES

Erasmuslaan 31 
1804 Zemst (Cargovil)

BEL ONS

015 140 770

MAIL ONS

© 2015 – 2020 Dierenopvangcentrum Zemst vzw | Alle rechten voorbehouden | Privacy en Cookie verklaring | Rekeningnummer: BE39 7350 3775 5519